Manders-Dortmans Lasbedrijf

Machinebouw

Voor machinebouw is MDL een professionele partij.  Wij leveren al jarenlang  hoogwaardige onderdelen en modules voor machineparken. Zowel voor binnen- als buitenland engineeren, produceren, assembleren en onderhouden wij machineparken.

Door de jaren heen heeft MDL bewezen een degelijke partij te zijn voor het maken van machines voor diverse branches. Denk aan de recycling, ontlakkingsindustrie, tuinbouw, voedingsindustrie en transportsystemen. Wij denken met u mee en verdiepen ons graag in het product en proces. Door de juiste combinatie van theorie en praktijk is alles mogelijk. Van engineering tot afname heeft u korte lijnen en rechtstreeks contact met de projectleider engineer. De projectleider gaat samen met de klant kijken naar de mogelijkheden en wensen om zo tot het juiste resultaat te komen. Van een standalone machine tot een turn-key installatie of modificatie op een machine of complete lijn MDL staat voor u klaar!

Maatwerk in machinebouw

Elke klant en ieder product vraagt om een andere aanpak. Door slimme engineering maken we elke machine geheel naar uw wens en krijgt u eerlijk advies of de doelen die u voor ogen heeft te realiseren zijn.

Kostenbesparing

Uw investering wilt u zo snel mogelijk terug verdienen. Voor de een is dit door gemak en het reduceren van personeelskosten. De ander wil minder uitval van machines, een hogere productiviteit en betere kwaliteit. Dit kan zijn door met de nieuwste technologie te werken of processen te vereenvoudigen. Wij denken in al deze facetten mee om dit zo snel mogelijk te realiseren.

Onderhoud en spare parts

Elke machine heeft onderhoud nodig hierbij horen ook onderdelen die vervangen dienen te worden om de continuïteit van uw machine of lijn te waarborgen. Wij bieden ondersteuning als u uw onderhoud zelf wilt verzorgen of ontzorgen u compleet in het onderhoud. Onze monteurs zijn zeer klantgericht en handelen in uw belang zodat uw machine of complete lijn optimaal blijft draaien.

 

Waarom machinebouw uitbesteden aan MDL?

  • Eigen engineering (flexibel)
  • Meedenkend vermogen
  • Eerlijk advies
  • Goede kwaliteit
  • Korte lijnen
  • Jarenlange ervaring
  • Goede service

OFFERTE AANVRAGEN

Op zoek naar een professionele partner voor machinebouw? Vraag dan hier een offerte aan.