Manders-Dortmans Lasbedrijf

Category

Bordessen

Machinebordes

/ / /
Voor een klant in de recycling kregen wij de vraag of wij een bordes met meerdere verdiepingen konden engineeren voor onderhoud en controle tijdens het productieproces.

Bordessen RVS

/
Voor een klant hebben wij door het jaar heen diverse RVS bordessen mogen produceren en geassembleerd in onze eigen productie hal voor afname van de klant.

Bordessen en leidingbrug

/
Voor een engineeringsbureau hebben wij de opdracht gekregen voor het uitwerken van tekeningen produceren en monteren van een aantal bordessen en een leidingbrug rondom diverse machines.

Vloeistofdicht bordes Aviko

/ / /
Doordat het voor de klant heel erg belangrijk was dat het platform vloeistof dicht zou zijn, zijn alle naden dicht gelast.

Bordes Neslé Nunspeet

/
De constructie zoals op de foto te zien is opgebouwd uit kokers en balken, getekend en ontworpen door onze eigen tekenaars.

Bordes Laser

/
Dit bordes is ontworpen ten behoeve van een laser. We hebben dit bordes op locatie ingemeten en onder eigen engineering geproduceerd.

Bordes Bigbags FrieslandCampina

/ /
Dit bordes is volledig opgebouwd uit RVS onderdelen. Het bordes is bedoeld voor het vullen van tanks met bigbags in de zuivelindustrie.

Bordes silo kalkindustrie

/
Een klant van ons gaf de opdracht voor het maken van een Bordes/werkplatform voor een silo in de kalkindustrie.

Bordes/werkplatform voor Mercadona

/ / /
Voor een van onze klanten hebben wij een werkplatform mogen verzorgen van 1100 m2 ten behoeve van een bakkerijlijn. 

Bordes SPG Prints

/ /
Hier hebben wij een bordes ontworpen dat om een silo heen is geplaatst, zodat ze bij de bovenzijde van de silo kunnen komen.
1 2