Manders-Dortmans Lasbedrijf

Tag

Assemblage

Een Straalcabine

/ /
In opdracht van een machinefabriek mogen wij met enige regelmaat doorvoer straalcabines maken. Het speciale slijtvaste materiaal X120Mn12 wordt hiervoor gesneden en daarna compleet samengesteld en aan de binnenzijde geheel afgelast.

RVS Ranker

/
Voor een klant in de tuinbouw hebben wij 2 rankers mogen ontwikkelen. De machines zijn voorzien van bladen voor heggenscharen om trayplanten te knippen.

RVS Opvoerband

/ /
Voor een klant in de verwerking van groeten en fruit hebben wij een opvoerband met opvangbakken voor cipreinging compleet mogen engineeren, produceren en monteren.

RVS Kantelaar

/ /
Voor een klant in de verwerking van groeten en fruit hebben wij kantelaar mogen ontwikkelen.

Ketting laadsysteem

/ /
Voor onze partner Pyrox hebben wij een kettinglaadsysteem mogen ontwikkelen voor het beladen en ontladen van idustriële ovens.

Machinebordes

/ / /
Voor een klant in de recycling kregen wij de vraag of wij een bordes met meerdere verdiepingen konden engineeren voor onderhoud en controle tijdens het productieproces.

Bordessen RVS

/
Voor een klant hebben wij door het jaar heen diverse RVS bordessen mogen produceren en geassembleerd in onze eigen productie hal voor afname van de klant.

Bordessen en leidingbrug

/
Voor een engineeringsbureau hebben wij de opdracht gekregen voor het uitwerken van tekeningen produceren en monteren van een aantal bordessen en een leidingbrug rondom diverse machines.